|
Förslag på bröllop-och festmenyer |
|
Meny 1
- Syltad hälleflundra med forellrom i citronette, mild färskost och rostad kavring
- Peppar-och salviastekt kalvrygg med barolosky, grön lökemulsion och potatisfondant
- Créme brûlée med brynt socker och färska bär
|
Meny 4
- Skummig havskräftssoppa med grillad havskräftsstjärt, räkor, dill och rotsaksbrunoise samt västerbottenostquiche
- Oxfilé ”Rossini” med brioche, tryffel, madeirasås, gåslever och potatisterrine
- Tiramisu med inkokta blåbär, vit choklad, savordikex och mascarpone
|
|
Meny 2
- Ristad grissida med blomkål på två vis: Syltad-rostad och puré
- Halstrad sejrygg med kräftvierge och örtkrossad potatis och dillrostade morötter
- Passionsfrukstbavaroise i mörkt chokladskal, macarons fyllda med pûr carïbecholadcreme och färska bär
|
Meny 5
- Rosastekt lammrostbiff med apelsinblomshonung, rosmarin, fänkålssallad, lime och jungfruolja
- Torskrygg pata negra med primörer, grillad grön sparris, anyapotatis och champagneskum
- Choklad x3
vit malibuchokladmousse, varm chokladkaka med flytande pistageganache och rostad choklad samt grön äpplesorbet
|
|
Meny 3
- Toast skagen
Handskalade räkor med majonäs, pepparrot och örter på nystekt rågbröd, salladskott och dill
- Helstekt fläskfilé med brynta kantareller, schalottenlök i rödvinssås och potatisgratin
- Vår egen tahitivaniljglass med rårörda hjortron och chokladflarn
|
Meny 6
- Halstrad pilgrimsmussla ”provencale” med tomat, schalottenlök, vitlök, timjan och jordärtskockscréme
- Tournedos på oxfilé med oxfond, brynt vildsvamp, confiterade buatomater och pommes dauphinoise
- Choklad & jordgubbar med terrine på mörk & vit choklad med pistagenötter, mjölkchokladmousse och jordgubbssortbet
|