Bröllop och fest meny – Förslag på bröllop- & festmenyer

Förslag på bröllop-och festmenyer
Meny 1

  • Syltad hälleflundra med forellrom i citronette, mild färskost och rostad kavring
  • Peppar-och salviastekt kalvrygg med barolosky, grön lökemulsion och potatisfondant 
  • Créme brûlée med brynt socker och färska bär 
Meny 4

  • Skummig  havskräftssoppa med grillad havskräftsstjärt, räkor, dill och rotsaksbrunoise samt västerbottenostquiche 
  • Oxfilé ”Rossini” med brioche, tryffel, madeirasås, gåslever och potatisterrine 
  • Tiramisu med inkokta blåbär, vit choklad, savordikex och mascarpone 
Meny 2

  • Ristad grissida med blomkål på två vis: Syltad-rostad och puré 
  • Halstrad sejrygg med kräftvierge och örtkrossad potatis och dillrostade morötter
  • Passionsfrukstbavaroise i mörkt chokladskal, macarons fyllda med pûr carïbecholadcreme och färska bär
Meny 5

  • Rosastekt lammrostbiff med apelsinblomshonung, rosmarin, fänkålssallad, lime och jungfruolja
  • Torskrygg pata negra med primörer, grillad grön sparris, anyapotatis och champagneskum
  • Choklad x3
    vit malibuchokladmousse, varm chokladkaka med flytande pistageganache och rostad choklad samt grön äpplesorbet

Meny 3

  • Toast skagen
    Handskalade räkor med majonäs, pepparrot och örter på nystekt rågbröd, salladskott och dill
  • Helstekt fläskfilé med brynta kantareller, schalottenlök i rödvinssås och potatisgratin
  • Vår egen tahitivaniljglass med rårörda hjortron och chokladflarn
Meny 6

  • Halstrad pilgrimsmussla ”provencale” med tomat, schalottenlök, vitlök, timjan och jordärtskockscréme
  • Tournedos på oxfilé med oxfond, brynt vildsvamp, confiterade buatomater och pommes dauphinoise
  • Choklad & jordgubbar med terrine på mörk & vit choklad med pistagenötter, mjölkchokladmousse och jordgubbssortbet