Aktuella erbjudanden – Ruta 1

Salta Klippor 2018

Logi en natt för 2 personer i dubbelrum inkl. frukost, picknickkorg och karta över Soteleden samt bad i vår utomhusjacuzzi. Kom och upplev Västkustens underbara natur genom Soteleden, vandra i din egna takt så långt du vill och njut av en god fika längs vägen. När ni återvänder till oss på hotellet finns utomhusjacuzzi och bastu till ert förfogande. (bokningsbart från 1 oktober) 
Pris: från 995 kr per person i dubbelrum

 

Kräftfiske med lokal fiskare

Välkomna till oss för att uppleva fisket på bästa sätt. Ni åker med lokala fiskare som tar er ut till havs för att uppleva något utöver det vanliga, turen tar cirka 3 timmar. Man kokar fångsten ombord alternativt vid fiskarens sjöbod, och får ett litet smakprov av dessa underbara kräftor tillsammans med er fikakorg. I paketet ingår övernattning i lägenhetssvit för två personer, frukost, kräftfisketur, fikakorg, middag samt tillgång till hotellets faciliteter.
Bokningsbart från 1 April, Turerna sker Lördagar & söndagar.
Pris: från 2590 per person

 

Getaway 2018!

Vi erbjuder vi ett extra förmånligt erbjudande! Kom iväg några dagar för avkoppling med promenader & mys på hotellet. Ta med er vänner, familjen eller mys på bara tu man hand…
Getaway 2018 innebär följande; fantastiskt boende i våra fina rum, en välfylld skaldjurslåda exklusivt på ert rum , tillgång till vår utomhusjacuzzi samt frukost. Badrock & tofflor finns på rummet. Detta paket kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
Pris: från 1295 kr per person i dubbelrum

 

Golfpaket

Vi har en underbar möjlighet för alla er golf-älskare. Besök Sotenäs golfbana som är en 27-hålsanläggning, vackert inplacerad i den Bohuslänska naturen. Hänsyn har tagits till både natur och kulturhistoria vid byggnationen. Karaktären är en blandning av skogs- och parkbana. Banan är oftast spelbar från tidig vår till sen höst. Övernattning i dubbelrum, frukostbuffé, greenfee samt tillgång till alla hotellets faciliteter
Pris: från 999 kr per person

 

 

Golfpaket med middag

Vi har en underbar möjlighet för alla er golfälskare. Besök Sotenäs golfbana som är en 27-hålsanläggning, vackert inplacerad i den bohuslänska naturen. Hänsyn har tagits till både natur och kulturhistoria vid byggnationen. Karaktären är en blandning av skogs- och parkbana. Banan är oftast spelbar från tidig vår till sen höst. Övernattning i dubbelrum för 2 personer, frukostbuffé, greenfee, 2-rätters middag samt tillgång till alla hotellets faciliteter.
Pris: från 1345:- per person

Det lackar mot jul…

Välkomna till oss på Hotell Kungshamn och fira in julen med vårt årliga julbord. I vår julbordspaket ingår vårt klassiskt Julbord (Fredag alt. Lördagkväll), Övernattning i dubbelrum för 2 personer, Frukostbuffé samt Tillgång till alla hotellets faciliteter.
Vi serverar vårt julbord helgerna 7- 8 & 14-15 December.
Är ni en grupp på 10st eller fler som önskar komma under andra datum så kontakta gärna bokningen för mer info.

Fira in 2019 med oss!

Välkomna till oss för att fira in 2019, i vårt nyårspaket ingår övernattning i minisvit för 2 personer, välkomstbricka på rummet vid ankomst, 5-rätters nyårssupé inklusive fördrink på nyårsafton, brunch på nyårsdagen samt  musikunderhållning av DJ på nyårsafton
Pris på huvudbyggnaden: från 1995:- per person
Pris på Annexet (Parkvillan): från 1295:- per person