Alla Hjärtans dag! 

Missa inte Alla hjärtas dag den 14 februari, Har du någon du tycker om lite extra mycket? Passa på att överraska denna person och kom till oss på Hotell Kungshamn för att fira kärleken på bästa sätt! Vi erbjuder ett fantastiskt paket:  boende med överraskning i minisvit, en välfylld skaldjurslåda exklusivt på ert rum, frukost & tillgång till vår utomhusjacuzzi & bastu. Badrock & tofflor finns på rummet.
Pris: från 1395 kr per person i dubbelrum

 

PÅSKLYX

Vårt populära påskpaket för hela familjen med övernattning två nätter, ankomst långfredag och avresa påskdagen. I detta uppskattade påskpaket innehåller allt för en extra guldkantad påskhelg och därmed bra start på den härliga våren! I detta paket ingår följande: Del i dubbelrum / svit två nätter, Frukostbuffé, Påskägg till barnen samt överraskning till föräldrarna på rummet, Påskbuffé på påskafton, Brunch på påskdagen, En trerättersmiddag valfri dag (fredag el lördag) på vår syster restaurang nära havet samt Badrock på rummet samt tillgång till vår utomhusjacuzzi. Barn under 7 år bor gratis. 

Pris: från 2695 kr per person i dubbelrum

PÅSKMYS

Om ni önskar att fira in påsken med oss men endast att stanna en natt kan vi erbjuda er vår härliga påskmys paket! Vårt påskpaket är för hela familjen med ankomst långfredag alt. påskafton. I detta påskmys paket innehåller följande, Del i dubbelrum en natt, Påskägg till alla barn & överraskning på rummet för de vuxna, Vår härliga påskbuffé på påskafton, Påskbrunch på påskdagen samt Badrock på rummet samt tillgång till vår jacuzzi & bastu. Barn under 7 år bor gratis. 

Pris: från 1 595 kr per person i dubbelrum

Salta Klippor 2018

Logi en natt för 2 personer i dubbelrum inkl. frukost, picknickkorg och karta över Soteleden samt bad i vår utomhusjacuzzi. Kom och upplev Västkustens underbara natur genom Soteleden, vandra i din egna takt så långt du vill och njut av en god fika längs vägen. När ni återvänder till oss på hotellet finns utomhusjacuzzi och bastu till ert förfogande.
Pris: från 995 kr per person i dubbelrum

 

 

Getaway 2018

Vi erbjuder vi ett extra förmånligt erbjudande! Kom iväg några dagar för avkoppling med promenader & mys på hotellet. Ta med er vänner, familjen eller mys på bara tu man hand...
Getaway 2018 innebär följande; fantastiskt boende i våra fina rum, en välfylld skaldjurslåda exklusivt på ert rum , tillgång till vår utomhusjacuzzi samt frukost. Badrock & tofflor finns på rummet.
Detta paket kan inte kombineras med andra erbjudanden. 
Pris: från 1295 kr per person i dubbelrum

 

Golfpaket

Vi har en underbar möjlighet för alla er golf-älskare. Besök Sotenäs golfbana som är en 27-hålsanläggning, vackert inplacerad i den Bohuslänska naturen. Hänsyn har tagits till både natur och kulturhistoria vid byggnationen. Karaktären är en blandning av skogs- och parkbana. Banan är oftast spelbar från tidig vår till sen höst. Övernattning i dubbelrum, frukostbuffé, greenfee samt tillgång till alla hotellets faciliteter
Pris: från 999 kr per person

 

 

Golfpaket med middag

Vi har en underbar möjlighet för alla er golfälskare. Besök Sotenäs golfbana som är en 27-hålsanläggning, vackert inplacerad i den bohuslänska naturen. Hänsyn har tagits till både natur och kulturhistoria vid byggnationen. Karaktären är en blandning av skogs- och parkbana. Banan är oftast spelbar från tidig vår till sen höst. Övernattning i dubbelrum för 2 personer, frukostbuffé, greenfee, 2-rätters middag samt tillgång till alla hotellets faciliteter.
Pris: från 1345:- per person

Read more link text