Header_restaurangen Getaway 2017 -  995 kr per person!
Vi erbjuder vi ett extra förmånligt erbjudande! Kom iväg några dagar för avkoppling med promenader & mys på hotellet. Ta med er vänner, familjen eller mys på bara tu man hand...
Getaway 2017 innebär följande; fantastiskt boende i våra fina rum, en välfylld skaldjurslåda exklusivt på ert rum alternativt en trerättersmiddag (gäller fredag,lördag) , tillgång till vår utomhusjacuzzi samt frukost. Badrock & tofflor finns på rummet. Välj gärna till ett passande vin redan vid bokning!
Detta paket kan inte kombineras med andra erbjudanden.OBS!Bokningsbart från 1 september 2017
Pris: från 995 kr per person i dubbelrum

Boka här

thumbnail_yoga 2 TJEJLYX 20-22 oktober 2017!
Nu äntligen släpper vi platserna till vår härliga tjejhelg i oktober. Dra ihop ett tjejgäng, dela en svit och boosta er inför våren! Vi  har satt ihop ett program som ska locka och ge näring till hela din kropp & sinnen. Träning, vila, mat, shopping, föreläsning, yoga, mingel, underhållning, båttur & massor av nya kontakter.
Klicka här för att boka din biljett!
Smogen Lobster-1 Salta Klippor Logi en natt för 2 personer i dubbelrum inkl. frukost, picknickkorg och karta över Soteleden samt bad i vår utomhusjacuzzi. Kom och upplev Västkustens underbara natur genom Soteleden, vandra i din egna takt så långt du vill och njut av en god fika längs vägen. När ni återvänder till oss på hotellet finns utomhusjacuzzi och bastu till ert förfogande.
Pris från 1295 kr per person i dubbelrum
golf Golfpaket Vi har en underbar möjlighet för alla er golf-älskare. Besök Sotenäs golfbana som är en 27-hålsanläggning, vackert inplacerad i den Bohuslänska naturen. Hänsyn har tagits till både natur och kulturhistoria vid byggnationen. Karaktären är en blandning av skogs- och parkbana. Banan är oftast spelbar från tidig vår till sen höst. Övernattning i dubbelrum, frukostbuffé, greenfee samt tillgång till alla hotellets faciliteter
Pris: från 999 kr per person
Golf-7 Golfpaket med middag Vi har en underbar möjlighet för alla er golf-älskare. Besök Sotenäs golfbana som är en 27-hålsanläggning, vackert inplacerad i den Bohuslänska naturen. Hänsyn har tagits till både natur och kulturhistoria vid byggnationen. Karaktären är en blandning av skogs- och parkbana. Banan är oftast spelbar från tidig vår till sen höst. Övernattning i dubbelrum för 2 personer, frukostbuffé, greenfee, 2-rätters middag samt tillgång till alla hotellets faciliteter.
Pris: från 1345:- per person

 

Read more link text