Julbordspaket
Välkomna till oss på Hotell Kungshamn för att fira in julen med vårt traditionella julbord. Ett stort utbud av härligheter från både hav & land samt musikunderhållning under kvällen. Övernattning, frukost & tillgång till hotellets faciliteter ingår i paketet.
Vi serverar vårt julbord helgerna 1-2, 8-10 & 15-16 december. Är ni en grupp om 10 personer eller fler som önskar komma under andra datum så kontakta gärna bokningen för mer info.
Pris: från 1395 kr per person

 

Nyårspaket
Varför inte avsluta 2017 och påbörja år 2018 på bästa sätt? Hos oss firar ni in det nya året med en exklusiv 5-rätters nyårssupé inklusive fördrink på nyårsafton. Vår DJ står för musikunderhållningen. I er minisvit väntar en härlig välkomstbricka vid ankomst. Nyårsdagen dukar vi upp vår brunch och erbjuder er senare utcheckning.
Pris: från 1995 kr per person

 

 

 

Getaway 2017
Vi erbjuder vi ett extra förmånligt erbjudande! Kom iväg några dagar för avkoppling med promenader & mys på hotellet. Ta med er vänner, familjen eller mys på bara tu man hand...
Getaway 2017 innebär följande; fantastiskt boende i våra fina rum, en välfylld skaldjurslåda exklusivt på ert rum , tillgång till vår utomhusjacuzzi samt frukost. Badrock & tofflor finns på rummet.
Detta paket kan inte kombineras med andra erbjudanden.OBS! Bokningsbart från 1 september 2017
Pris: från 1295 kr per person i dubbelrum

 

 

Salta Klippor
Logi en natt för 2 personer i dubbelrum inkl. frukost, picknickkorg och karta över Soteleden samt bad i vår utomhusjacuzzi. Kom och upplev Västkustens underbara natur genom Soteleden, vandra i din egna takt så långt du vill och njut av en god fika längs vägen. När ni återvänder till oss på hotellet finns utomhusjacuzzi och bastu till ert förfogande.
Pris: från 995 kr per person i dubbelrum

 

 

 

Golfpaket
Vi har en underbar möjlighet för alla er golf-älskare. Besök Sotenäs golfbana som är en 27-hålsanläggning, vackert inplacerad i den Bohuslänska naturen. Hänsyn har tagits till både natur och kulturhistoria vid byggnationen. Karaktären är en blandning av skogs- och parkbana. Banan är oftast spelbar från tidig vår till sen höst. Övernattning i dubbelrum, frukostbuffé, greenfee samt tillgång till alla hotellets faciliteter
Pris: från 999 kr per person

 

 

Golfpaket med middag
Vi har en underbar möjlighet för alla er golfälskare. Besök Sotenäs golfbana som är en 27-hålsanläggning, vackert inplacerad i den bohuslänska naturen. Hänsyn har tagits till både natur och kulturhistoria vid byggnationen. Karaktären är en blandning av skogs- och parkbana. Banan är oftast spelbar från tidig vår till sen höst. Övernattning i dubbelrum för 2 personer, frukostbuffé, greenfee, 2-rätters middag samt tillgång till alla hotellets faciliteter.
Pris: från 1345:- per person

Read more link text