Hotell Kungshamn | Hotellgatan 6, 456 31 Kungshamn
Tel: 0523-65 25 00 | E-post: info@hotellkungshamn.se


BRÖLLOP & FESTMENY

Mat för en oförglömlig kväll

Här ger vi förslag på olika menyer som kanske skulle kunna passa ert bröllop och den stora dagen! Självklart går det att egenkomponera menyer. Hör av er till oss så skapar vi en meny som blir oförglömlig för er stora kväll!
Telefon: 0523-65 25 00 E-post: info@hotellkungshamn.se
Förslag på bröllop- och festmenyer:
Meny 1
  • Syltad hälleflundra med forellrom i citronette, mild färskost och rostad kavring

  • Peppar-och salviastekt kalvrygg med barolosky, grön lökemulsion och potatisfondant 

  • Créme brûlée med brynt socker och färska bär

Meny 2
  • Ristad grissida med blomkål på två vis: Syltad-rostad och puré 

  • Halstrad sejrygg med kräftvierge och örtkrossad potatis och dillrostade morötter

  • Passionsfrukstbavaroise i mörkt chokladskal, macarons fyllda med pûr carïbecholadcreme och färska bär

Meny 3
  • Toast skagen
    Handskalade räkor med majonäs, pepparrot och örter på nystekt rågbröd, salladskott och dill

  • Helstekt fläskfilé med brynta kantareller, schalottenlök i rödvinssås och potatisgratin

  • Vår egen tahitivaniljglass med rårörda hjortron och chokladflarn

Meny 4
  • Skummig havskräftssoppa med grillad havskräftsstjärt, räkor, dill och rotsaksbrunoise samt västerbottenostquiche 

  • Oxfilé ”Rossini” med brioche, tryffel, madeirasås, gåslever och potatisterrine 

  • Tiramisu med inkokta blåbär, vit choklad, savordikex och mascarpone 

Meny 5
  • Rosastekt lammrostbiff med apelsinblomshonung, rosmarin, fänkålssallad, lime och jungfruolja

  • Torskrygg pata negra med primörer, grillad grön sparris, anyapotatis och champagneskum

  • Choklad x3
    Vit malibuchokladmousse, varm chokladkaka med flytande pistageganache och rostad choklad samt grön äpplesorbet

Meny 6
  • Halstrad pilgrimsmussla ”provencale” med tomat, schalottenlök, vitlök, timjan och jordärtskockscréme

  • Tournedos på oxfilé med oxfond, brynt vildsvamp, confiterade buatomater och pommes dauphinoise

  • Choklad & jordgubbar med terrine på mörk & vit choklad med pistagenötter, mjölkchokladmousse och jordgubbssortbet

Hotellets öppettider

  • Öppet alla dagar:

    • Restaurangen 17-21

    • Reception 09-21

    • Frukost 08-10

    Varmt välkomna till oss på Hotell Kungshamn!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google