À LA CARTE / PIZZA


Kungshamns bästa utsikt

Högt belägen med en fantastisk utsikt över Kungshamns inlopp ligger hotellets restaurang. Vi erbjuder en väl genomtänkt meny och har självklart alltid det närproducerade som en naturlig tanke i all vår matplanering.

För närvarande serverar vi vår lunchbuffé måndag – fredag 11.30-14.00 i en avslappnad miljö. Den 21 december serverar vi vår sista lunchbuffé för året och öppna igen 2019. Baren som ligger i anslutning till restaurangen erbjuder både klassiska och nyskapade drinkar. 

Det Lackar mot jul… 

Vi välkomnar er att fira in julen med oss i vår idylliska bohulänska miljö. Kvällen inleds med glöggmingel och sedan njuter ni av ett traditionellt julbord med ett stort utbud av godsaker från både hav och land. Givetvis avslutas kvällen med sötsaker från vårt dessertbord.

Julbordet står uppdukat: 

Lördag 8 december & Söndag 9 december

Fredag 14 december & Lördag 15 december

Fira in 2019 med oss!

Nyårspaketet består av övernattning i minisvit för 2 personer, välkomstbricka på rummet vid ankomst, 5-rätters  nyårssupé inklusive fördrink på nyårsafton, brunch på nyårsdagen samt musikunderhållning av DJ på nyårsafton.

Vill ni endast komma på en fantastisk nyårssupé går det också fint, boka er plats idag Telefon: 0523-65 25 00 / E-post: info@hotellkungshamn.se

Varmt välkomna till oss!