BRÖLLOP & FESTMENY






Mat för en oförglömlig kväll

Här ger vi förslag på olika menyer som kanske skulle
kunna passa ert bröllop och den stora dagen! Självklart går det att egenkomponera menyer. Hör av er till oss så skapar vi en meny som blir oförglömlig för er stora kväll!

Telefon: 0523-65 25 00
E-post: info@hotellkungshamn.se

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

    Bröllop och fest meny - Förslag på bröllop- & festmenyer

    Förslag på bröllop-och festmenyer
    Meny 1

    • Syltad hälleflundra med forellrom i citronette, mild färskost och rostad kavring
    • Peppar-och salviastekt kalvrygg med barolosky, grön lökemulsion och potatisfondant 
    • Créme brûlée med brynt socker och färska bär 
    Meny 4

    • Skummig  havskräftssoppa med grillad havskräftsstjärt, räkor, dill och rotsaksbrunoise samt västerbottenostquiche 
    • Oxfilé "Rossini" med brioche, tryffel, madeirasås, gåslever och potatisterrine 
    • Tiramisu med inkokta blåbär, vit choklad, savordikex och mascarpone 
    Meny 2

    • Ristad grissida med blomkål på två vis: Syltad-rostad och puré 
    • Halstrad sejrygg med kräftvierge och örtkrossad potatis och dillrostade morötter
    • Passionsfrukstbavaroise i mörkt chokladskal, macarons fyllda med pûr carïbecholadcreme och färska bär
    Meny 5

    • Rosastekt lammrostbiff med apelsinblomshonung, rosmarin, fänkålssallad, lime och jungfruolja
    • Torskrygg pata negra med primörer, grillad grön sparris, anyapotatis och champagneskum
    • Choklad x3
      vit malibuchokladmousse, varm chokladkaka med flytande pistageganache och rostad choklad samt grön äpplesorbet

    Meny 3

    • Toast skagen
      Handskalade räkor med majonäs, pepparrot och örter på nystekt rågbröd, salladskott och dill
    • Helstekt fläskfilé med brynta kantareller, schalottenlök i rödvinssås och potatisgratin
    • Vår egen tahitivaniljglass med rårörda hjortron och chokladflarn
    Meny 6

    • Halstrad pilgrimsmussla "provencale" med tomat, schalottenlök, vitlök, timjan och jordärtskockscréme
    • Tournedos på oxfilé med oxfond, brynt vildsvamp, confiterade buatomater och pommes dauphinoise
    • Choklad & jordgubbar med terrine på mörk & vit choklad med pistagenötter, mjölkchokladmousse och jordgubbssortbet

    Read more link text