Hotell Kungshamn | Hotellgatan 6, 456 31 Kungshamn
E-post: anne@hotellkungshamn.se

FÖR KÖPARE

FRITIDSBOENDE MED ROOMSERVICE.

Bostads- och hotellkonceptet Hotell Kungshamn är någonting helt unikt. Det är ett sätt att njuta av det bästa Västkusten har att erbjuda samtidigt som du har tillgång till hotellets service i din egen lägenhet. Och det fina är du också finansierar ditt köp genom att ingå i hotellkonceptet. Vi sköter om, ser till att allt fungerar och jobbar aktivt med att hyra ut din lägenhet så mycket som möjligt när du inte själv vill vara där.

1. MER ÄN EN BOSTAD
Förutom lägenheten har du tillgång till en takterrass med solbäddar, jacuzzipool och dusch. Det finns reception, restaurang och bar. Dessutom ingår förråd för att förvara privata ägodelar när du inte är på plats.

2. INRETT & KLART
Vårt tänk är nyckelfärdigt. På riktigt. När du flyttar in så är allt snyggt inrett och klart. Förutom alla möbler så finns alla tänkbara attiraljer i köket och i badrummen hänger sköna handdukar för alla familjemedlemmar.
Smidigt och noga genomtänkt.

3. SMART FINANSIERING
Genom våra bankkontakter har vi ett fördelaktigt avtal med 30% kontantinsats och 30 års amortering. Vår kalkyl bygger på att du använder lägenheten max 40% om året. Resten av tiden hyrs lägenheten ut genom oss. Vi sköter bokning, betalning, städning med mera – sen delar vi på hotellintäkterna.

Tanken är att du kan åtnjuta hotellets service, till exempel städning, concierge, med mera. Kort sagt, allt det där sköna som finns tillgängligt när du bor på ett bra hotell. Men samtidigt så kommer du att kunna ta del av alla fördelarna som finns med att ha en lägenhet – eget kök, extra sovplatser och förvaring av dina personliga saker etc.

INTRESSERAD AV EN LÄGENHET? 

Kontakta oss